October 1, 2023

ARTISTS ARE HEAVENLY WORKERS AND THE DESIGNERS OF THE BETTER WORLD

Contest – Photo Walk med uppgifter – Angel Jewelry och natur i Sthlms botaniska trädgårdar

2 min read

Tävling – Fotovandring med uppgifter – Änglasmycken och natur i Sthlms botaniska trädgårdar
Vi inbjuder professionella och amatörfotografer att delta i Camera Shift Contest – Photo Walk med uppgifter – Änglasmycken och natur i Stockholms botaniska trädgårdar – nya möjligheter, nya utmaningar, nya upplevelser, nya inspirationer och nya foton för portföljen är bara några av fördelarna att delta i vårt evenemang!Välj den bästa biljetten på www.Billetto.se/ June 19, 2021

Regler för deltagande och priser: Contest – Photo Walk with tasks – Angel Jewelry and Nature in Sthlm’s botanical gardens

Under Photo Walk, i det extraordinära landskapet i Stockholms botaniska trädgårdar, där nya exemplar blommar nästan varje dag, kommer vår modell att vara Jolanta Stankiewicz – en konstmålare som bor i Sverige, grundare av Angelic Harbor/ Anielska Przystań – ett originalt webbgalleri och ett av ämnena för mötet är hennes ursprungliga Angel Jewelry som skapats av halvädelstenar. Syftet för Jolanta Stankiewicz är att röra mottagarnas hjärtan med sina arbeten, att flytta deras uppmärksamhet till den värld av färger, former och mediestrukturer som hon skapar och att stanna ett ögonblick på denna magiska plats för makt. När hon skapar smycken lägger hon också stor vikt vid enskilda stenars positiva energikraft.


Jolanta Stankiewicz

Jolantas uppdrag är att hjälpa dem som är särskilt i nöd. Under flera år har hon stöttat två stiftelser i Polen: Caring Wings och You Are an Angel – Hospice Pomorze Dzieciom.

Hon har målat sedan barndomen och som hon säger om sig själv: Av Guds vilja, är jag en konstnärlig själ. Hon ställer ut sina verk på individuella och kollektiva utställningar i Sverige. Hon älskar tiden när hon låser sig in i sin studio och låter penseln dansa tyst över duken. Hon är inspirerad av naturen, närheten till andra människor och konsten från andra framstående människor, som Salvador Dali, Edward Munch och Gustav Klimt.

www.jolantaart.com

Camera Shift Photo Walks/ events leds av Mag Wozniak – en bildkonstnär för vilken målning, grafik, nya medier, fotografi och design är viktigast. Medlem i Svenska Fotografers Förbund och flera andra föreningar för konstnärer. Initiativtagare och arrangör av Power of Art-projekten. Medlem i European Integration Club. År 2019 tilldelades hon ett diplom för sina framstående insatser inom konst och kultur av den polska kulturministern.

Hon har nästan 200 konstnärliga projekt i sin meritlista – individuella och kollektiva utställningar, tävlingar, filmer som presenterar konstnärernas profiler, deras verk samt rapporter från kulturevenemang. Kurator för utställningar, animatör av kulturevenemang och välgörenhetsevenemang.

Media patronage: Stockholm Designer Magazine

More: www.CameraShift.com

Fb: Camera Shift Facebook event: https://fb.me/e/1oLQzLfPa

IG: Camera Shift

13.06.2021 Stockholm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.